...во Львове знают что я из Одессы ( когда приезжаем по делам )... в машине, за столом очень интересно присходит беседа - местные говорят на украинском, я на русском... они не просят ( тем более не требуют ) меня переходить на украинский, а я ( естественно ) - их на русский... мы прекрасно понимаем друг друга, решаем все вопросы, получаем удовольствие от общения... вероятно я общаюсь с цивилизованными украинцами... а?! Оранжист...тм ...
Юзеф. У тебя или с памятью туго, и проблемы. или твои посылы в постах носят умышленный характер. Я тебе уже говорил, какое у меня имя от рождения. Это - первое, повторять больше не буду, буду просто тебя игноривавать, если ты не учтешь моё пожелание.
Второе - твои намеки насчет цивилизованных украинцев со Львова и якобы моей тогда нецивилизованностью, абсолютно беспочвенны, и они или от невнимательного прочитания моих комментов, или же от твоей личной неприязни ко мне.
"Я і зараз говорю частіше в побуті російською, але не роблю з цього великої трагедії..але коли я до когось звертаюсь державною мовою, то ВИМАГАЮ, щоб мені відповідали так само, якщо той ,до кого я звертаюсь є громадянином України.. "
))Тут конечно ты среагировал на мое слово "вымагаю"..)) Но это не значит, -что если ты не владеешь украинским языком, и заранее об этом скажешь (предупредишь), -то что я не стану с тобой разговаривать...))..
Вобщем, Юзеф,.не задавай себе и мне вопросы насчет меня. Поверь на слово-я в меру цивилизован..)) и не буду тебя при возможной встрече ..)) физически "пытать"..чтобы ты что-то произнес с качественным украинским акцентом..))..Не бойся..))..
))И еще-такому уже форумному "проффи", как ты, должно быть известно, что если "ветка" не модерируемая и не авторская, то на ней ничего невозможно удалить..)) Только модераторы это могут сделать...
Поэтому, никогда не торопись с выводами и заключениями..))..Оно тебе надо?))..Потом отвечать за ошибочные обвинения..)) и не дай Бог, своим здоровьем..)))
Привіт починаючий )) алкалоїд..)).Що це за свято-коли в країні...і в Києві взагалі-буремні вітри дмуть і несуть революцію..))..А я як та птаха...на брєющєм польотє...пікірую..
Миколо!? "Це ти-чи хтось під тебе ллє??...Що за нік..блін..(( Ні ! Не вірю !! Микола щоб написати російську літеру "ы" спочатку повинен заспокійливого прийняти кіло..а потім для гарантії і попередження нервового зриву, ще і головою довбанутися об стіну..(( Ні..-це не Микола..(( Це його якийсь синій клон...
Я нє поняв !!!???...(( Що це за підсинювання мого ім"я і моєї революційної суті..???!!((..Що за натяки...((..Голубим я стану тільки в білих капцях в труні..Но добре хоч те-що цього свінства я не побачу...
У труні ти жовтим лежатимеш, Оранже... А посинів ти тому, що чарівне слово вигукнув... Вгадай - яке... Зверни увагу, що й Гнат відгукнувся - мабуть, теж НАШ. Залишилося Агова дочекатися - та й дві "солодкі парочки" будуть до чогось там напоготові... Хех...
Дякую Миколо..Але не треба було..Я ж людина революційна і звикла до тягот майданної служби..Я ж не кісєйна якась там муркєтка..Кальяни не палю..і все таке...Якось мені ніяково..Ну тіпа не в своїй тарілці..я ..суп їм..
))Олєжа! Зараз в Київраді твоїх однопартійців Клічко почне перетворювати у груші для боксерського тренування..Йди-поки є час. постав свічки за упокой душі Т.Чорноволу і іншим "добровольцям" на двобій з Клічком..)))
Є інформація з Київської мерії.Я коли їхав по Хрещатику, то бачив, що там рух ( на розі з Хмельницького) керують даїшнікі..І Багато карет швидкої..Зараз мені сказали 9 телефоном)..що Клічко троїх якихось..там депутатів..трішечки..дав струсана..після чого у них виявився струс чогось там і якись травми..Інформацію зараз перевірю через інших знайомих наближених до мерії..Мені сказали-що хтось Клічка тіпа кулачком тицьнув в вухо..пропазавши по комусь..Ну Клічко..не став з"ясовувати-і лагідно відповів потрійним "джебом"..
Під Київраду підтягуються дєпутати-рєгіанали..((..Чую-треба всім ТУДИ..буде щось..З регіаналів..туди пішли побитися і захистити Черновецького..-Чорновіл, Сухий,.Калашніков.....
депутат Киевсовета от БЮТ Александр Бригинец рассказал, что представители киевских властей пытались скрыть факты избиения депутатов. «Когда меня избили, я поехал в Октябрьскую больницу. Врачи, которые меня принимали, сказали, что я должен лежать, что у меня есть несколько опасных подозрений, что возможно сотрясение мозга», - рассказал он.
«Но потом пришли новые врачи, которых привела Качурова, – депутат от Партии регионов в Киевсовете - руководитель киевской медицины. Она сказала, что я практически здоров и могу идти куда хочу», - рассказал Бригинец.
«Если так пойдет дальше, то киевлянам, которых побьет ОМОН, по указанию Черновецкого поставят диагноз ОРЗ», - заметил он
От..***..!!(( Кого я бачу!..Головного московського виродка!!! Андрючю Ліпатова..власноруч!..((..Ти мене засмутив..я гадав-що ти вже покинув цей світ...я вже за те - щоб земля тобі пухом-даже чарку горілки випив...(((..
Чого ти репетуєш? Чук і Гек спішать на допомогу (чи то були Чіп і Дейл? Хєр їх розбереш, аби допомагали))))... Десь тут і Гаєчка була... ні.. дірка в кишені - є, а гаєчки - нема ((((
Какая толерантность ( во я загнул), перед Рождеством!!!.)) И Вам всего.))) А Толяна пороть, причем однозначно.) В воспитательных целях и для поддержания боевого духа.)))
Согласен.))) Недостаток алкоголя очень осложняет понимание реальности. Практически сводя к нулю все усилия.) И все за счет здоровья.))) Нет бесплатных истин.)
Не те..В мене руки тоскують..Як же їм кортиться по твоїй заскоруслій нахабній пиці пройтися!!!..Ти б тільки знав!!!!..Та ще пальці твої..повідтинати...щоб не так часто )))))..строчили кому не лінь..все що завгодно..)))..чим завгодно..))..і на чому завгодно....
Все обломалось в доме Смешанских...
Толя, это тебя идейно "пнули", и ты покатился.
А я-то как раз на месте остался...
Юзик Комментировать
...во Львове знают что я из Одессы ( когда приезжаем по делам )... в машине, за столом очень интересно присходит беседа - местные говорят на украинском, я на русском... они не просят ( тем более не требуют ) меня переходить на украинский, а я ( естественно ) - их на русский... мы прекрасно понимаем друг друга, решаем все вопросы, получаем удовольствие от общения... вероятно я общаюсь с цивилизованными украинцами... а?! Оранжист...тм ...
08-12-2006, 15:07
Второе - твои намеки насчет цивилизованных украинцев со Львова и якобы моей тогда нецивилизованностью, абсолютно беспочвенны, и они или от невнимательного прочитания моих комментов, или же от твоей личной неприязни ко мне.
.................................................. .................................................. ..................
"Я і зараз говорю частіше в побуті російською, але не роблю з цього великої трагедії..але коли я до когось звертаюсь державною мовою, то ВИМАГАЮ, щоб мені відповідали так само, якщо той ,до кого я звертаюсь є громадянином України.. "
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
))Тут конечно ты среагировал на мое слово "вымагаю"..)) Но это не значит, -что если ты не владеешь украинским языком, и заранее об этом скажешь (предупредишь), -то что я не стану с тобой разговаривать...))..
Вобщем, Юзеф,.не задавай себе и мне вопросы насчет меня. Поверь на слово-я в меру цивилизован..)) и не буду тебя при возможной встрече ..)) физически "пытать"..чтобы ты что-то произнес с качественным украинским акцентом..))..Не бойся..))..
З повагою, Анатолій.
м.Киів, 11.12.2006р.
Поэтому, никогда не торопись с выводами и заключениями..))..Оно тебе надо?))..Потом отвечать за ошибочные обвинения..)) и не дай Бог, своим здоровьем..)))
Гей !!!
Є тут хто-чи мені привидилося?
Гей !!!
А с геем ты явно поторопилси-))))
А Миколі дурно не стане і щось не зліпнеться від такої кількості особистих свят !??...
Так же можна взагалі втратити почуття віртуальності..і перейти непомітно в рєал...
А я знаю яке сьогодні ще свято!!! Крім того--сусіднього...)))
А? Миколо?
Но я есть ухожу "
А посдравление уже висит на Ветке "12 ..."
«Но потом пришли новые врачи, которых привела Качурова, – депутат от Партии регионов в Киевсовете - руководитель киевской медицины. Она сказала, что я практически здоров и могу идти куда хочу», - рассказал Бригинец.
«Если так пойдет дальше, то киевлянам, которых побьет ОМОН, по указанию Черновецкого поставят диагноз ОРЗ», - заметил он
До 10 дрыхнуть непривыкши, как некоторые-))
Про комменты не в курсе, у меня вчера все нормально было.
Да, я тебя на номинацию выдвинул, глянь ветку Цензор-Гиннесс....
- Фамилия!!!
- Петров!!!
- Подошел! Спусти трусы! Повернись!
Нагнись! Раздвинь ягодицы!
Годен!
- А Вы в лицо не могли мне это сказать?
Это жизнь, наполненная событиями...
ДД-))
1) Бой - по англ. - мальчик.
2) "По дорослому" - это сзади?
Бо я злий як сто чортів !!!..***..азарова-пахло послухав...Урод..Скотина..Сволота..(( Як і весь янучарський кабмін!!! стріляти..нах..всіх..їх..
Крапки в іншому місті став і бажано у себе...
Навіщо ти взяв собі ТАКИЙ ПАСКУДНИЙ нік..?
Взяв тому... Тхоб паскуда був ше паскуднишый !
Вин (Юзык) брехун и матЮржынык !
И не мужык ! За свои слова не видповидает ::
Я ёму .. таво.. короче дав трохы, а вин и не обороняеться !
Гандурс ! Адназначна !
Чого ти репетуєш? Чук і Гек спішать на допомогу (чи то були Чіп і Дейл? Хєр їх розбереш, аби допомагали))))... Десь тут і Гаєчка була... ні.. дірка в кишені - є, а гаєчки - нема ((((
Тю на тебе... треба ж в руки кидати... а не в спину... Весь піджак спортив..
Понабирався суржику....
С наступившим тебя, Серёжа!
на англе тока медленнее будет... а так-то - и ниче ))
(розглядаючи піджак :~) )
Заскучал?
Ну, иди к папочке, поплачься в жилетку (я себе новую куплю)