Книга рецептів для партизана
У мене є певні думки щодо написання якоїсь "книги" у pdf-форматі, що призначена для партизанів.
Спочатку я хотів писати це російською, але потім я взнав, що ФСБ може порушувати кримінальні справи проти усіх, хто використовує російську мову чи щось таке пише для росіян, що має поганий вплив на росіян. Ну а це ж поганий вплив. Це ж розповсюдження матеріалів, що можуть бути використані екстримістами.
З іншої сторони, я не можу ж сказати, що воно буде проти Росії. Це буде просто щось для якихось партизан. Якщо би воно було написано російською, то це теж не виключало би, що його богли би використати українські партизани.
Як тут, так і в книзі, хочу розповісти, хто такі партизани.
Партизани - це учасники бойових дій. Розділяються на 2:
1) Мирні (самодіяльність)
2) Військові
Терористи - це люди, які використовують моральні впливи. Тобто, взяття заручників, убивства, заподіяння великої матеріальної шкоди, що призначено для привернення уваги. Тероризм може бути як під час бойових дій, так і без. Диверсант відрізняється від терориста, що знищує об'єкти противника без привернення уваги, з метою саме знищення. Основною ціллю диверсанта є зупинка ворожих об'єктів з метою, щоб ворожі об'єкти не завдали шкоди мирним. Диверсанти є хорошими людьми (виносячи на перший план мирних), а терористи аморальними (виносячи на перший план якусь владу).
Якщо основною ціллю знищення майна є задоволення, то це хуліганство.
А якщо це заробіток грошей (на замовлення), то це бандитизм.
Так от, це має буть призначено для диверсантів - учасників б.д. І таким чином це не має жодного відношення до будь-яких екстримістів.
Це має буть рецепти, які призначені для виготовлення у польових умовах. Чи взагалі в недостатніх умовах. А це вже якби то може буть використано екстримістами та хуліганами.
Крім того, рецепти потребують практики. А практика це вже порушення українського законодавства. Якщо скажімо 1 завдання із 100 буде невдалим (типу вибиті шибки, контузія, пальці), і якщо у нас будуть всі українці партизанами, то вибухи будуть лунати на кожному кроці, через кожних 100 хатин. Мені і самому якось трохи незручно, якщо хтось прочитає цю "книгу" і йому відірве пальці. Але ж основна ціль це диверсії. А не просто тупе виготовлення ВР, зброї та набоїв, створення барикад чи радіоелектронних завад. Де от будуть практикуватися партизани? В лісі? А де вони візьмуть човен на річці, який треба зупинити?
Іншими словами, то випуск такої "книги" вигідний Росії, бо це під соусом "патріотизму". Тож якщо в книзі будуть інструкції для "апалчєнія", то постраждає Донецьк, де вони будуть практикуватися. А якщо для Росії, то постраждають усі міста, що на кордоні з Україною, де є страх війни. Тож якщо це для України, то ... практикуватися будуть саме от у цих містах (Харків, Одеса, і т.п.).
А раз я це написав, то щоби я не зробив надалі, претензії будуть у двох сторін, як до "чоловіка, що не має влади та намагається кудись встрявати". І тому видача "книги" поки що призупиняється, хочу почути тут думки з цього приводу, хотілося би це зробить на користь російській стороні, але без покарання