13363 посетителя онлайн
86 0
Информация опубликована участником форума и не является редакционным материалом

Влад Ярощук: Для перемоги у півфінальних сутичках мені вистачило спритності

Автор: 

Влад Ярощук: Для перемоги у півфінальних сутичках мені вистачило спритності

18 грудня у Дніпрі пройшов міжнародний турнір ТМS з бразильського джіу-джитсу. Чотири команди боролися "стінка на стінку". У півфіналі збірна України зустрілася з Казахстаном, тоді як поляки протистояли бійцям із Ізраїлю.

Першими свої сили на килимі показували збірні України та Казахстану. Два поєдинки поспіль провів капітан "синьо-жовтих" Влад Ярощук. Боєць із Харкова основний поєдинок закінчив нічиєю та мав змагатися у додатковому протистоянні. Але здолати нового суперника хлопцеві не вдалося.

«Тільки не вистачило мені на другий поєдинок, скажімо так, спритності. Я сам думав увійти до цієї позиції і фінішувати суперника. Але суперник виявився кращим. І швидше за фінішував мене», - коментує учасник змагань Владислав Ярощук.

Поразка змусила господарів зупинитися за крок від фіналу. Проте капітан української команди та його партнери не засмутилися. Тому що, кажуть, змагання такого рівня - це насамперед цінний спортивний досвід.

«Коли я займався, виступав ще 5-6 років тому, то про це я тільки мріяв. І таке я бачив на трансляціях платних у Штатах. А зараз це вже тут і дуже круто, - розповідає учасник змагань Владислав Ярощук.

Загрузка...