Проблема з дронами та її вирішення
Моя логіка полягає в тому, що за будь-яких обставин, незалежно від кінцевих цілей виробників дронів та військових, що їх запускають, необходно змусити Росію вичерпати дронові запаси. Бо я так думаю якщо цього не зробити зараз, то зима буде важкою ака "рано почали".
Я не хочу щоб почалася третя світова, але Іран знаходиться поряд з нами і я вважаю, що можна ударити по Ірану. Якщо вже по Росії били і це не посягання на територіальну цілісність (там так не вважають), то чого б не ударити і по якомусь Ірану?
Щодо санкцій
Санкції - це дієвий метод для посчальника ресурсів, що його використовує, а не споживача, що платить гроші. Гроші можуть бути використані, якщо немає якихось ресурсів
Глобально. Іран зараз в ролі цапа-відбувайла і по ньому робити удари мабуть і не можна. Ну якось незручно. Так, ну вони справді можуть виробляти зброю. Але це "для галочки"
Можно взяти купу дирижаблів, навішати на них авіаційних бомб і пустити на Україну. Повірте в Росіє є бомби, що наводяться у стані вільного падіння за допомогою ГЛОНАС
Тобто удар по Ірану (не дай Бог) це більше залякування світу, ніж допомога перемогти те, що робить Росія
Потім Іран стане як Корея, введуть закони і будь-яка провокація на їх території, яку підтримає РФ, змусить їх запускати ЯБ по Україні. Над цим вже зараз треба уважно думати
Я думаю, що краще звичайно не робити ударів, і навіть не залякувати, бо агресія провокує спротив. Але і залишати це не можна. Не по самому Ірану і це так освітлювати в нових, а саме по комерційним підприємствам, які виробляють не для Ірану вироби, а на продаж і без узгодження із керівництвом (інакше це проти Ірану)