14531 посетитель онлайн
98 0
Информация опубликована участником форума и не является редакционным материалом

Питання по суті і без жодних образ будь кого.

Автор: 

Вітаю, панове.
Я тут вперше, а тому зразу ж прошу пробачити мені небажаний, а, може, й ворожий для антиринкового мислення, стиль мого спілкування з читачами.
Справа в тому, що ми із сестрою Марією маємо гірку долю належати до вроджених укрноваторів. Причому ми тут ще гірші - свідомо та доказово відстоюємо НАУКОВИЙ підхід до всього та у всьому. При цьому ще й намагаємося супроводжувати його просвітницьким та доброзичливим ставленням до читача. Це при тому, що більшість українців здавна ставиться до одноплемінників щонайменше байдуже чи й відверто вороже.
Ми ж із сестрою ставимося до ближнього щонайменше доброзичливо, а в руслі ідеології ринкової - то й взагалі взаємовигідно.
Зрештою, ми із сестро про це написали більше 200 переважно коротких текстів на папері та в мережі. Однак кілька місяців тому хтось свідомо та спеціально все це у мережі знищив. То я й боюся відверто і гучно щось там "мекати й бекати" проти священної зараз множинності істини та плюрало-лібералізму. Бо чим безграмотніші люди, то тим вони ворожіші до науки та її прибічників. І хоч мені вже пішов 74-й рік, та все ж я боюся бути навіть благородним мучеником науки.
Зрештою, для поатку у мене все.
Я тут напишу кілька сутнісних запитань. Повторюю, без жоднх особистих звинуваень будь кого.
А кого з читачів щось у них зацікаввить, то звертайтеся ел. поштою чи за тел. 096 233 67 23.
І ще - не намагайтеся мене із сестрою традиційно по-українськи звинувачувати та обпльовувати. Спробуйте хоч вперше у вашому житті посилатися на доказові тексти.
Ще одне. За первісною освітою я біолог, фізіолог людини і тварин. І здавна мій науковий ухил - інформаційна концепція живого, від його почаків до людини та суспільства. Ще я доказово вмію надавати світоглядну підтримку, причому дистанційно і для бідних без грошей.
І нарешті - я в компах майже не тямлю, то вже вибачайте за можливі хиби. З повагою - Дмитро Клець.

Отже, питання:

1. Яке доказове пояснення суспільства та людини є основою вашого світобачення, текст укр- чи росмовою?
2. Чому ви свідомо проти того, щоб всі наші держуправлінці, від Президента до сторожа сільради, одержували зарплату, залежно від результатів своєї праці?
Тим більше, що концепцію відповідного Закону українські науковці створили ще років30 тому.
3. Чому жоден з вас навіть не пробує комерційнго підтримати хоч одну укрновизну? При цьому всі знають успішний досвід передових країнг у цьому.
Тим часом все.

Загрузка...