14418 посетителей онлайн
49 0
Информация опубликована участником форума и не является редакционным материалом

Система, на основі якої має будуватися країна

Автор: 

Я розумію, що ніхто не дасть мені наводити "свої порядки" всередині країни. Але раптом хтось (бажано щоб багато людей) підхопило цю ідею.
Я думаю, що якщо її підхопить хтось один, будуть боятися таких же, а от якщо декілька (десятків чи сотень людей), то вони її збудують.

Якщо коротко, внутрішній план перемоги Зеленського включає щось про ВПК (військово-промисловий комплекс), це порятунок від мобілізації з автоматами певних категорій людей. Я не читав і не знаю цього плану (а звідки б, з новин? я ж простий інтернет-користувач).

Внутрішній план мали створити ще на початку війни і я не розумію про який внутрішній план йде мова. Але якщо цей план це мається на увазі що всім набридло що в Україну мало постачають зброї (менше, ніж Росія випускає шахедів наприклад) то тоді...

Я б додав до внутрішнього плану таке:

1) Створити систему (фактично систему ВПК), яка б складалася із представників (представників влади) та їх радників. Зробити так, щоб радником був кожен громадянин України, а кінцеві рішення щоб йшли наверх.
2) Мобілізувати кожне підприємство, яке зареєстроване в Україні цілком, але без автоматів у руках та перетворення їх на оборонні. Тобто щоб так рятувати працівників і одночасно рятувати Україну, бо навіщо створювати якесь окреме оборонне підприємство, щоб мобілізовувати туди тих, хто має певні знання і вони не коштують перетворення когось у просто з автоматом. Треба спочатку мобілізовувати всі підприємства разом з робітниками, не звільняючи робітників, які потенційно можуть видати секрети, а потім поступово змінювати вид діяльності підприємства.
3) Усі громадяни будуть якимись конструкторами по виробництву зрої і їхні ідеї будуть втілюватися на оборонних підприємствах, а звичайні підприємства будуть перетворені у оборонні. Потрібно створити от як централізоване водопостачання, а це якби централізоване харчування для працівників майбутніх оборонних підприємств і окрему медицину. Не повинно бути якихось шкідливих добавок "E", їх мають годувати як солдатів на передовій, якнайкраще.
4) Створити систему, яка буде перешкоджати передачі різних ідей по виробництву зброї за кордон, які можуть бути використані і країнами-партнерами, а потім ці деталі можуть бути використані у російській зброї, тобто не допускати передачі інтелектуальних даних (за передачею сигналів простежити набагато важче). Обмежити використання радіоелектронних пристроїв іноземного виробництва, поступово майже до 0 (це не вигідно якщо країни-партнери вважають, що українці не мають достатньо знань і досвіду і тому наша роль використовувати їхню електроніку (але вони самі хотіли би мабуть відмовитися від китайської) та працювати не конструкторами а на конвеєрі).
5) Для кожного використовувати ту саму ідею, що і для робітників підприємств, тобто після мобілізації щоб вони виконували ту саму роль, а не просто з автоматом в руках і в першу чергу щоб це стосувалося силових, правоохоронних, щось типу ДСНС та медичних структур. Також щоб при втраті працездатності людини із досвідом чи кількох людей, щоб їх замінювала одна чи декілька людей з досвідом у групі з людьми без досвіду, якось так зробити щоб не мобілізувати усіх людей з досвідом підряд.
6) Обмежити будь-які розваги, а відпочинок має бути у зміні виду діяльності або сон.
7) Створити на базі шкіл спеціальні команди, щоб використовувати учнів у якості генераторів ідей по зброї, тому що дитячий мозок малий і мають більшу креативність (це не жартівлива, а я думаю сама робоча із усіх ідея).
8) Навчати учнів протидіяти маніпуляціям (психологічні прийоми, навчати розпізнавати маніпуляції у тексті, зображеннях чи відеозаписах) "зовнішньому управлюнню" та таким чином зменшити ігроманію та інші залежності, що створюються через маніпуляції свідомістю.

Коротше треба якось так зробити, щоб уся Україна перетворилася не просто у ВПК, а у науково-дослідницький інститут (включаючи усіх громадян) з ВПК, лабораторіями, навчанням, харчуванням і так далі. І тільки це допоможе вберегтися від мобілізації усіх із автоматами.

Тобто щоб якісь наприклад актори чи художники виконували "оборонні замовлення" тобто випускали якісь продукти для маніпуляціями свідомостями громадян інших держав, прославлення України і так далі, і щоб усе що є із поганого наверх не випливало, заборонити чи максимально обмежити доступ у всесвітню мережу і мобливо навіть обмежувати волю (з продовженням роботи із місць обмеження волі) усім, кому потрібно.

Загрузка...