14624 посетителя онлайн
74 2
Информация опубликована участником форума и не является редакционным материалом

Яким чином в України так багато супротивників? Риторичне питання. Дитячий садок у ВР чи СБУ

Автор: 

Раз я вже зареєструвався, треба створити якусь тему.

Мені не подобається, що сервери (сайти) багатьох державних структур, таких як СБУ і т.п. розміщені на серверах у дата-центрах США (типу для захисту від ddos), а США і раніше воно було так, що вони саме допомагали (на них покладатися не варто і переносити все на сервери у США чи у якусь іншу країну звісно ні в якому разі не можна).

Я прошу пробачення у СБУ, якщо я помиляюся. Звідки я це взяв? Якщо у url адресу сайта СБУ ввести крякозябри, то відображалося сайт якогось ddos guard чи щось таке, таке було раніше (сервіси США). І так само з іншими сайтами (я не пам'ятаю, експериментував давно).

Багато пошт багатьох людей це Google Mail (gmail) та інші американські сервіси.

Особливо актуально це зараз, коли як пишуть у новинах,

https://unn.ua/ru/news/ssha-zainteresovalis-ukrainskimi-voennimi-tekhnologiyami-dlya-sobstvennoi-armii-nardep-chernev

"США и другие союзники интересуются украинскими военными технологиями. Об этом в эфире телемарафона рассказал заместитель председателя Комитета Верховной Рады по вопросам нацбезопасности Егор Чернев, сообщает УНН"

На мож думку (точніше я вважаю що воно так і є) США можуть нас почати бомбити, як Росія, аби ми віддали їм сотні мільядрів допомоги. Це реальний сценарій.

США навіть зараз можуть використовувати українські воєнні технології для диверсій на українських підприємствах (використовуючи підводні дрони або дрони, що непомітні для систем ППО) для шантажу щодо підписання "угоди про копалини".

США чи будь-яка інша країна є партнером, їм не можна ні в якому разі передавати будь-які воєнні технології.

Це розуміють у кожній країні.

Будь-які "цивільні" технології по видобучі елементів із копалин, які, як кажуть у багатьох новинах, хоче отримати Україна від США, ніколи не будуть отримані.

Я щиро сподіваюся, що це направлено на зовнішню аудиторію, але це може бути самообманом, якщо є читачі з внутрішньої аудиторії.

Будь-яка інша країна для нас те саме, що і Росія. Треба про це пам'ятати. Треба, щоб усі спершу це розуміли перед тим, як займати посади у Верховній Раді, і тим більше, заступники з питань національної безпеки, де потрібно секрети зберігати в особливій таємниці.

Будь-яка інша країна, що розташована чи то на Землі, чи на інших планетах, не має виключення. Якщо зможуть добути технології - добудуть. А якщо ні, то це розмноження тих, хто може нам робити якісь капості чи шантажувати нас нашою ж зброєю для підписання тих чи інших угод.

Ніякі не онлайн-зустрічі через американські сайти чи сайти будь-якої країни робити не можна, і узагалі треба запроватити локальну військову мережу (без зв'язку із зовнішнім світом), оптоволоконні кабелі чи якісь інші кабелі суворо ізолювати,

Або ж зустрічатися не через інтернет.

Усі розвід дані, що США передають українській розвідці, вони так само можуть передавати російській. Справа у ідейності. От якщо зараз в України проблеми з покупками американської зброї. От так само Росія може купувати американськую зброю за гроші, у них тих грошей так що (по території) виставить надовго. Вони і не просто можуть, а вони купують у американської розвідки дані, наприклад супутникові знімки. І про це писали у новинах.

Навіщо наприклад Стерненко у YouTube проводить різні аналізи, якою тактикою краще воювати і так далі? Так, в США чи в Росії самі можуть додуматися, яка у нас тактика і яка може бути.

Але якщо вони знають наші плани, ми навряд чи їх виконаємо.

Загрузка...