9069 відвідувачів онлайн
387 31
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Десять негритят 1)Мороз ; 2) КІнах 3).....????

Автор: 

"...Десять негритят отправились обедать,
Один поперхнулся, их осталось девять.
Девять негритят, поев, клевали носом,
Один не смог проснуться, их осталось восемь.
Восемь негритят в Девон ушли потом,
Один не возвратился, остались всемером.
Семь негритят дрова рубили вместе,
Зарубил один себя -- и осталось шесть их.
Шесть негритят пошли на пасеку гулять,
Одного ужалил шмель, их осталось пять.
Пять негритят судейство учинили,
Засудили одного, осталось их четыре.
Четыре негритенка пошли купаться в море,
Один попался на приманку, их осталось трое.
Трое негритят в зверинце оказались,
Одного схватил медведь, и вдвоем остались.
Двое негритят легли на солнцепеке,
Один сгорел -- и вот один, несчастный, одинокий.
Последний негритенок поглядел устало,
Он пошел повесился, и никого не стало..."...

Коментувати
Сортувати:
Кирило Кожумяка
"...Десять негритят отправились обедать,
Один поперхнулся, их осталось девять.
Девять негритят, поев, клевали носом,
Один не смог проснуться, их осталось восемь.
Восемь негритят в Девон ушли потом,
Один не возвратился, остались всемером.
Семь негритят дрова рубили вместе,
Зарубил один себя -- и осталось шесть их.
Шесть негритят пошли на пасеку гулять,
Одного ужалил шмель, их осталось пять.
Пять негритят судейство учинили,
Засудили одного, осталось их четыре.
Четыре негритенка пошли купаться в море,
Один попался на приманку, их осталось трое.
Трое негритят в зверинце оказались,
Одного схватил медведь, и вдвоем остались.
Двое негритят легли на солнцепеке,
Один сгорел -- и вот один, несчастный, одинокий.
Последний негритенок поглядел устало,
Он пошел повесился, и никого не стало..."...
показати весь коментар
22.03.2007 10:05 Відповісти
Douglas
Ахметов , Колесников ,Васильев , Звягильский ,Кивалов ,Рыбак .......
показати весь коментар
22.03.2007 10:23 Відповісти
Кирило Кожумяка
Я мав на увазі, хто слідуючий з "помаранчів" візьме трицять грошей .

Хоча і Мороз і Кінах вирили собі могилу. В найближчі роки їм цієї зради ніхто не пробачить.

Але ще така думка. НАГАЛЬНІСТЬ імперативного мандату " наліцо" і вибори не по спискам, а ....
показати весь коментар
22.03.2007 10:27 Відповісти
Без Имени
3) "каравай с ушами" ))))
показати весь коментар
22.03.2007 11:08 Відповісти
Кирило Кожумяка
Впевнений, що Юля з Яником об"єднається ?

Ну це буде взагалі ..

Щонайменше Юля , на цьому противостоянню має свої 15-25 %.

Звичайно в політиці все можливо, але цей Номер 3 не проходить.
показати весь коментар
22.03.2007 11:18 Відповісти
Кирило Кожумяка
Порошенко з Чрвоненком мені здаються також не пригодними кандидатами . Може десь на місці 7,8,9,..

Ось Єхануров....
показати весь коментар
22.03.2007 11:19 Відповісти
Гек
А мне наоборот кажется, что Порошенко - белая ворона в НУ по сравнению с Кендзьором и Ключковским.
показати весь коментар
22.03.2007 11:26 Відповісти
Кирило Кожумяка
Останніх я б не згадував - вони не бізнесмени, що б "метатися".

А Пєтя...чи не пов"язаний він з Юшенко дуже сильно ?
показати весь коментар
22.03.2007 11:37 Відповісти
Гек
Если учесть, что Ющенко был за широкую коалицию - то всякое может быть.
показати весь коментар
22.03.2007 12:12 Відповісти
Кирило Кожумяка
Коли ві був ? Коли він говорив , що треба об"єднувитися ? Політика президента. Тут яничари Юща і підловили... тіпа ти прєзідєнт не всієї, а половини України. Ющ повівся і загубив свій електрорат...
показати весь коментар
22.03.2007 12:35 Відповісти
Джиган на кабана
Біла ворона на Львівському обзорі ти, яка вже задовго заліталась!
показати весь коментар
22.03.2007 11:39 Відповісти
Гек
А как же "Схід та Захід разом"? Или уже нет?
показати весь коментар
22.03.2007 12:13 Відповісти
Гнат
Микола, а немог ты б сформулировать, накой нужен т.н -померанчевый табор-?

Ты ведь волнуешси, кто следующий его покинет. Следовательно, считаешь,что он зачем то нужен. Правильно?
показати весь коментар
22.03.2007 12:54 Відповісти
Кирило Кожумяка
Олєжа ти як буцім то "перший раз замужем".

Хіба ми не говорили про те що так названий помаранчовий табір - це сімбіоз ?, на противагу біло-синиім ?

ПР - складається на основі принципа " дєрібань і дєрібань".

Помаранчові ж більш розрізнені, хоча б можна зробити грубий поділа на 1) національно-патріотичні сили та 2) "обіжена" економічно-політична еліта. (Птьху, непереварюю слово еліта)..

Хоча , допускаю у тих же Порошенко та Червоненко, маленькі "позови " до нормальних людських якостей, наприклад людяність та справедливість ...

--

І взагалі ДУ.
показати весь коментар
22.03.2007 13:06 Відповісти
Без Имени
Считаешь что с "идей" первых на "остатки роскоши" вторых мжет еще что то выгореть?
показати весь коментар
22.03.2007 13:10 Відповісти
Кирило Кожумяка
Маєш на увазі..

Ні.. такі союзи ніколи не були НА ПЕРСПЕКТИВУ плідні..

І помаранчова ідея в ЦІЙ формі починає перероджуватися ( називають еволюція )) влади).

--

Моя думка, що НУ та БЮТ будуть переростати в партію роботодавців, до них приєднаєтсьха (перекотиться частина ПРців.. Можливо все і анавпаки , але від перестановки .. результат не міняється.

Соціалісти в їхньому жалюгідному виді зараз не здатні стати партією робітників.. А треба таку .. і я б дуже хотів щоб була одна-дві партії патріотичного напрямку.. Хоча це і проблематично зараз..
показати весь коментар
22.03.2007 13:19 Відповісти
Янучар
Тому Що!!!
показати весь коментар
22.03.2007 13:07 Відповісти
Кирило Кожумяка
Олег, взагалі "уход" Кінаха мене мало хвилює, навпаки радує... Швидше б це "очищення " пройшло , до , якщо буде, Майдану -2.

Хоча прилипали будуь завжди...
показати весь коментар
22.03.2007 13:08 Відповісти
Гнат
Приветствую, забылся.-)

Носишся ты со своими националистическими силами, как дурень со ступой-))

Вот смотри. Если припомнишь, я всегда был сторонником широкой коалиции. Нахожу ее наилучшим вариантом для Украины. Она бы и -наши- горячие головы остужала, и -ваши-, забитые лишь УПА, крутами, мовой и прочим националистической ...гм...шелухой, оберткой в нужном направлении поворачивала. Но из за упомянутых тобой нац сил эта коалиция не состоялась, что привело к очередному противостоянию между лагерями и откинуло страну назад в развитии........

Давай разберем твои примеры с Морозом и Кинахом. Мороз поддержал оранжевых из за политреформы. И когда понял, что они вторую часть не намерены проводить, наоборот, первую собираются отменять ушел от них. Я сторонник политреформы, особенно второй ее части. Потому как мне считать, Мороз предал оранжевых, поскольку они кинули его с политреформой, сторонником которой я являюсь? Нелогично получается, правда?

(Мой вариант думаю поймешь сам))

Далее. Кинах хоть и ненравится мне лично как человек и управленец по некоторым причинам, которые я неоднократно озвучивал, но сразу после выборов открыто говорил, что является сторонником широкой коалиции. Но националы кинули его, не дав сформировать широкую коалицию.......Дальше по аналогии с 1 вариантом....

Ты как будто до сих пор находишся в 2004 году, все делишь на наших и ваших..... Люди ждут структурных реформ, а ты считаешь негритят....... поддерживая силы, которые настроены только на деструктив...... (свою неспособность проводить какие либо реформы оранжевые доказали всем (да и поняли наверно сами в своем большинстве еще в 2005)
показати весь коментар
22.03.2007 13:40 Відповісти
Кирило Кожумяка
Носишся ты со своими националистическими силами, как дурень со ступой-))

-

)) В тому і наша з тобою різниця. Я реалістичний ідеаліст, ти ідеальний реаліст )

Добре про ідеали в слідуючий раз..

------------

На рахунок Мороза.. Багатоповторювані (замусолені) принципи порядності та честності..

Морозу треба було відкрито сказати про це.., він же ножа в спину.

2. Політреформа -це саме більше зло.. Де ти бачиш баланс влади ? Законодавча та виконавча влади об"єдналися проти слабого президента ! ..

Хотілося відкрити гілку на тенґму баланс влади, але .. цензор )))))))))))

Все-таки президент + Кабмін проти ВР - це ідеальний варіант

Або Кабмін проти ВР. Третій лишний, не парламент звичайно..
показати весь коментар
22.03.2007 13:48 Відповісти
Кирило Кожумяка
Далее. )))

кінах відкрито говорив... всі документи (віде) на руках... Так що Олег не будемо..

всьо про нього.. Він уходить і ППСУ також..

---

Олег не треба вішати на МЕНЕ ярлики.. (сами вам треба відмитися) Я (!) нікого не розділяю, я ділю тільки політиків.
показати весь коментар
22.03.2007 13:51 Відповісти
Без Имени
из НУ могут перейти депутаты Анатолий Матвиенко, Юрий Ехануров и Павел Жебривский с другими членами этой фракции, находящимися под их влиянием.

По оценке экспертов, из Блока Юлии Тимошенко также могут уйти в коалицию несколько депутатов.

"Богдан Губский, Александр и Сергей Буряки, Тариэл Васадзе, Константин Жеваго", - сказал Карасёв.

Оба эксперта считают подтверждением этого риска назначение Александра Попова на должность министра жилищно-коммунального хозяйства, относя его к соратникам Жеваго.
показати весь коментар
22.03.2007 13:29 Відповісти
Кирило Кожумяка
Мн-да, дійсно, Матвієнко, це той !! кадр, його останні виступи чого значать.

"Перебіжчиків " буде ще чимило, тому і задача (остання) Ющенко, своєчасно розпустити парламент і.. розпуститиСЯ..

Юля тримається завдяки своєї непримиримості .. якщо вона здасться, то.. ЇЙ капєц...
показати весь коментар
22.03.2007 13:41 Відповісти
Nexep
Найпершим негреням є сам пан Ющенко, якщо пам"ятаєте:

В першему колі пекла "Україна без Кучми" - відрікся від співзаколотників, проголосивши "клятого тирана" своїм батьком... політичним".

В другому колі - коли Юля йому виставила живий коридор до влади - знову злякався... пішов на "давайте жить дружно"...

А далі кола, як у Данте - все більше ... Юлю викинув з лав переможців, заявивши.....читали?

А тепер - читайте й далі, звідкіля ноги ростуть у зрадницької (зьсамого початку!!!) помаранчевої верхівки. Чому ВИ не вірили НАМ тоді - в кінці 2004???

Щоб прозрівати ЗАРАЗ?
показати весь коментар
22.03.2007 14:06 Відповісти
Кирило Кожумяка
Ти вже замучив..(((

Хто це МИ ? Кому вірити ? А що ми не знали... Костя, ти мене своїм тупізмом..

Все що ти написав ВСІ ЗНАЛИ і тоді..

Але проти Яника не було нікого..

Особисто про себе.

Я політикою почав цікавитися восени 2004 року і не знаю що там творилося в 2000-02 роках, але вірю, не тобі, але помаранчовим форумчанам. Так Ющ виявився тоді слабак, зрадник можна сказати без сумління. Політреформа була НЕПОТРІБНА! він міг би одним словом посадити всіх кучм та яників в галошу.. Нехай і з кровю, на це були багато людей готові, ((((

АЛЕ Ж.........!!!

Був би Кучма чи Яник президентом - такої свободфи (бардака) не булоб ! Погодься.. Всі б давно сиділи по кущах.. Все ж мушу віддати гідне Ющенко - він демократ західного типу.. Але .. він для України "прийшов" зарано..
показати весь коментар
22.03.2007 14:15 Відповісти
Nexep
Ну... десь , може, згоджуся..

Якщо примітивніше сказати - перш ніж запрошувати гостей (Євросоюз) - треба спочатку прибратися.

Політеконою - вчив? Так там чорним по білому написано було: ПОЛІТИКА=НАДБУДОВА НАД ЕКОНОМІКОЮ.

А хто цього не розуміє - той дурень, і найстрашніше - якщо цей лагідний дурень хапається за важелі правління 50-мільонною країною (як на той час).

А вірити, Колю, - замало.

Треба знати.
показати весь коментар
22.03.2007 14:22 Відповісти
Nexep
Перепрошую.

Бувайте - треба(((( йти.
показати весь коментар
22.03.2007 14:27 Відповісти
Гнат
він демократ західного типу.. Але .. він для України "прийшов" зарано..

Ще одна вигадка.... А звідки вын взявся, хіба не Кучма його воспитував? Только нерадивый ученик попался. с формулировкой -за развал экономики выгнали..... Пришлось в опозицию идти..... Идеалист ти, Микола....Идеалист обыкновенный-))

До того времени, когда у нас бизнес и политика разьединятся, много воды утечет..... Может доживем, а может нет. И Ющенко как был банкиром, так им и останется...... И все так же ....
показати весь коментар
22.03.2007 14:50 Відповісти
Кирило Кожумяка
Олег, а ти віриш в те що люди змінюються ? Ні.. але по цій лозіці, нічого не повинно мінятися. Я , ))) здогадуюся , що серед ПР ( даже сами самих, ті що в ЗФРАДІ, є порядні люди, але в ситуаціі#... І т. д.. )))

--

А про формуліровку ))))))))))))))))))) Олег, ти або .., або брехло (сам собі). Ти знаєш: бил би чєловєк, а статью ми йому знайдемо (КК-УК).

вигнали.. !Блін, я знаю одне, коли я влітку 2004 року спитав мою маму за кого вона буде голосувати, то відповідь була однозначна: .. Тому що при ньому отримали заборгованність по пенсіям.. отак по простому, по людськи...
показати весь коментар
22.03.2007 15:27 Відповісти
Кирило Кожумяка
Так ти сам про "віру" ))))))))))))

Політика -це сконцентрована економіка ( в оригіналі).

Ну чоловіче...!! Але економіка -це не все чим людина живе.. ))))

Це тобі як порівняння : тіло - це економіка . а душа - це ... ? Цікаво на яку думку ти вийдеш ))))))))))))))))))))))
показати весь коментар
22.03.2007 14:37 Відповісти
RaHan
один пошел на охоту...
показати весь коментар
22.03.2007 14:44 Відповісти