6778 відвідувачів онлайн
35 0
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Збільшити кількість народних депутатів

Автор: 

Збільшити кількість народних депутатів

Пропоную збільшити кількість народних депутатів у Верховній Раді до 40 мільонів осіб - за кількістю громадян України. Зі збереженням депутатської недоторканості, всіх прав і повноважень. Узаконити "кнопкодавство" - батьки і опікуни голосують за своїх неповнолітніх дітей і недієздатних, представники, які мають довіреності - за своїх довірителів.
Я хочу сам, особисто голосувати за закони, які впливають на моє життя і на життя моєї країни.
Я, звісно, можу надати довіреність на представництво професійному розумному та добросовісному юристу, який буде розпоряджатися моїм голосом, з повідомленням, як саме він моїм голосом розпорядився. І якщо мені не сподобається, то я відкличу довіреність.
І нехай такі представники збираються у відповідних радах, і голосують тією кількістю голосів, які їм довірили. А ми будемо платити їм, наприклад, по декілька гривень - це буде їхня зарплата.
І не треба ніяких виборів. Зібрав хтось, наприклад, двадцять тисяч довіреностей - автоматично увійшов у Народну раду. Зібрав 5 тисяч - увійшов у регіональну. Втратив довіру, відкликали голоси, зменшилась кількість довіреностей до мінімального порогу - автоматично вибув.
Це буде справжнє народне волевиявоення. І не треба ніяких виборів.
А Президента можна не обирати, а нанімати на роботу. З числа кадрового резерву вищих посадовцв. На термін, обумовлений його фізичними можливостями виконувати обов'язки - до пенсії. За звичайним трудовим договором. З випобовувальним терміном, з оголошенням подяк, доган, попередження про звільнення, і звільненням - як звичайного робітника. Я б за таке проголосував.

Завантаження...