13473 відвідувача онлайн
172 0
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Бездіяльність владних структур

Автор: 

Звернення до простих людей України та до Президента України.

Я, мешканець міста Києва, літній дідусь, вже шостий рік потерпаю від свавілля державних чиновників різного рівня (прокурорських, міліцейських-поліцейських, районних, міських… і не перерахувати їх всіх). А найбільш прикро те, що Ваші найближчі помічники - чиновники з вашої Адміністрації такі ж бездушні, безвідповідальні, безсоромно ліниві як і остальні вище згадані. Бо на письмові прохання домогти ніякої конкретної відповіді не дають, а не читаючи прохання пересилають його по чиновничим щаблям нижче, нижче…
Для чого вони сидять в високих кабінетах (в т. ч. на вул. Шовковичній, в вашій Адміністрації) одержуючи від Держави, тобто від народу, матеріальні блага, але нічого не роблячи?

Моя проблема дуже й дуже просте. Бувший малий клерк з Кабінету Міністрів України гр. Вакулич В. М. в 2011-2012 рр. побудував на своїй маленькій земельній ділянці другий двоповерховий двоквартирний житловий будинок впритул до мого будинку без ніякої документації, без дозволів… Порушив, протипожежні і санітарні норми, мої вікна не бачать світла, стічні води від його будинку йдуть під мій будинок, появились тріщини в конструкціях; поламана також огорожа. Мало того, цей житловий будинок (без документів!) обізваний «літня кухня» й здається в оренду з 2012 року не сплачуючи ніяких податків за оренду. А які податки з «літної кухні»?
В 2017 році при пожежах загинуло біля 2000 людей.

Цим злочинним діям помогли гр. Вакуличу чиновники державної архітектурно-будівельної інспекції (й до сьогоднішнього дня потурають) й суддя Голосіївського райсуду А. Новак (у котрого проблеми з зором й другими почуттями).

В масштабах країни дуже мала проблема, це моє особисте горе. Але горе одного громадянина……

Пане Президенте, якщо таке просте (але ганебне, замішане на продажних взятках) діло не бажають ніякі інстанції вирішувати, то як можна повірити що вони – дуже й недуже продажні чиновники – чиновники вирішять проблеми гучних вбивств, крадіжок, загальнодержавної корупції?

Пане Президенте! Може Ви нагадаєте своїм підлеглим взятись за здоровий глузд й допомогти вирішити на кінець-то це безглуздя. Тим більше що наближається гаряча виборча пора. А народ буде думати, на цей раз, кого вибирати. Мабуть Ваші помічники і тут нічого не зроблять. Ліньки!
Якої ж відповіді я тепер дочекаюсь?

11.01.2018 р. Бзенко Роман
тел. (050) 331-58-49

Завантаження...