15761 відвідувач онлайн
212 12
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Лист президенту України Петру Порошенку.

Автор: 

Я, Максімов Роман, вимагаю від президента України Петра Порошенка негайно виконати частину свої передвиборної програми 2014 р. і завершити війну на сході України.

«Жить безопасно!
Для того, чтобы граждане жили безопасно, новый Президент должен защищать страну от внешней агрессии. Не допустить в обществе склок и провокаций на почве языка, идеологии, религии. Защитить каждую семью, город, улицу от насилия.» Источник: http://vibori.in.ua/kandidaty/predvibornie-programy/1723-poroshenko-2014.html (Предвыборная программа Петра Порошенка 2014г.)

Я, як громадянин України, який любить свою країну і який відданий Україні усім серцем, вимагаю від президента України негайно зосередити ввесь свій вплив на питанні припинення кровопролиття на сході України. Мені все одно, які країни стоять за кулісами цього конфлікту, мені все одно інтереси якого капіталу може зачепити припинення цієї війни, мені все одно як будуть покарані ті люди які заробляли мільйони на цій війні, мені все одно що за часи війни Україною було продано танків «Оплот» в Тайланд на суму 200 млн доларів(https://delo.ua/econonomyandpoliticsinukraine/ukraina-postavit-tailandu-boevye-tanki-oplot-po-kontraktu-na-319573/) Але мені не все одно яким буде майбутнє України. Я забираю в президента України право топтатись на місці і кормити народ пустими обіцянками. Я вимагаю рішучих дій з боку влади.
Якби живій людині одну руку зажали в лещата і почали відрізати тупою пилкою, а іншою рукою ця людина продавала револьвер по дуже вигідній ціні, то Я впевнений, що кожен українець визнав би що ця людина ідіот і сама винна в тому що у неї така доля. Я обрираю більше не бути ідіотом і не даю право уряду більше водити мене за носа.
Я, Максімов Роман, проживаю за адресою м. Вінниця, вул. Порика 21, кв 17. Я користуючись статтею 27 Конституції України: «Кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань.» вимагаю від уряду припинення війни любою ціною!

Топ коментарі
+3
Висилай, Петю, делегацію у москву і підписуй капітуляцію.
Визнавай Крим російським, дай дозвіл на створення новоросії.
Бо так схотілось пану Роману.
За будь-яку ціну.
показати весь коментар
09.03.2018 08:14 Відповісти
+1
назначенный кремлем через фирташа, вадинтуравый . Получил ярлык на киевский стол с мордора, через физташа в Вене.

будет троянским конем при уничтожении Украины мордором.

зрите в корень

показати весь коментар
09.03.2018 17:07 Відповісти
+1
Петя 3 дня прошло
показати весь коментар
09.03.2018 18:26 Відповісти

Завантаження...