Мова чи "язык"?
В цій статті я хочу спитати у всіх українців чи не притісняє їх "язык"? Я маю на увазі російську мову, яка звучить звідусіль: інтернету, телебачення, преси, радіо, вивісок реклами та на етикетках товарів, які ми купуєм щодня! Працюючи в сфері послуг я помітив, що люди які говорять російською в процесі спілкування зі мною переходять на українську мову і я хочу сказати, що таких людей переважна більшість, що мене приємно радує. А тепер виникає питання чому так? Я гадаю це тому, що нам цей "язык" нав"язують роками звідусіль хто і як тільки може.. Можна привести сотню прикладів цього нав"язування, але я впевнений, що команда по русифікації йде зверху, тому що більшість ЗМІ контролюються олігархами, які самі майже не спілкуються українською, тому і хочуть щоб звідусіль лунав "братський язык". Навіть українська еліта спількується "языком" взяти тих же спортсменів, бізнесменів, зірок шоу-бізнесу, але радує що їх переважна меншість.
На сході герої воюють за нашу рідну Україну та солов"їну мову, тому українці не соромтеся говорити українською та читайте, слухайте пісні, дивіться ТБ, моліться на українській мові, не лінуйтеся гуглити українською, тому що за нашу рідну мову люди віддають свої життя, а нам інколи важко заговорити українською..