Журналист: -Господин, что ожидаете от встречи? Гарант; -Смеха и аплодисментов Журналист: -Думаете ето принесет мир? Гарант: -Мир? Ах да! Весь мир станет моей аудиторией!
- Пане президент, а які стосунки у Вас з Вашими візаві майбутнього саміту? -Е-е.. Ну з Макроном ми покоріфанились, наша людина, но чомусь помаранчевий колер не любить, побачив на мені помаранчеві шкарпетки і з криком "Жилети!Жилети!" побіг Володимиру Володимировичу дзвонити. Меркель не погана тьотка, тількі , коли я починав щось говорить, вона починала трястись... Кажуть, що Ангелу дуже дратує алогічне мислення... Якась дивна реакція! Про пана Путіна нічого не знаю, ніколи не бачив, говорив пару раз по телефону - про що не пам'ятаю...
-Господин, что ожидаете от встречи?
Гарант;
-Смеха и аплодисментов
Журналист:
-Думаете ето принесет мир?
Гарант:
-Мир? Ах да! Весь мир станет моей аудиторией!
-Е-е.. Ну з Макроном ми покоріфанились, наша людина, но чомусь помаранчевий колер не любить, побачив на мені помаранчеві шкарпетки і з криком "Жилети!Жилети!" побіг Володимиру Володимировичу дзвонити.
Меркель не погана тьотка, тількі , коли я починав щось говорить, вона починала
трястись... Кажуть, що Ангелу дуже дратує алогічне мислення... Якась дивна реакція!
Про пана Путіна нічого не знаю, ніколи не бачив, говорив пару раз по телефону - про що не пам'ятаю...