13225 відвідувачів онлайн
720 9
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Тетяна Чорновол - про себе і свою долю. Два інтерв'ю

Автор: 

"Зелені – імпотенти": Тетяна Чорновол у "Рандеву" розповіла про людей Януковича в ОП Зеленського. Яніна Соколова встигла записати це "Рандеву" з Т.Чорновол ще до оголошення рішення суду про обрання Тетяні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. У суботу, 18 квітня, о 20:00 дивіться "Рандеву" на "5 каналі" з активісткою Майдану, колишньою народною депутаткою Тетяною Чорновол. Повтори: в неділю в 06:10 та в понеділок в 19:10. Запис в ютюбі: https://www.youtube.com/watch?v=PZUx8tGJPCU&list=PL5eQ15vxDEVygyS4bIfuhUjGgZw6lwX_g&index=1

«В кабінетах Офісу президента Зеленського працюють ті самі особини, що працювали при Януковичі. Бо зелені – імпотенти. Вони ні на що не здатні. Вони ніколи не займалися державними справами. У них немає відчуття, що потребує держава. Вони нічого не можуть. Вони – представляють "партію капітуляції". Але позаяк вони хочуть щось зробити, вони починають шукати, хто може їм щось робити. Вони тому і підтягнули "януковичів", які на щось здатні. А позаяк ці "януковичі" на щось здатні, вони одразу стали центром великого впливу. Їх не так багато, але вони стали стержнем», – говорить екснардеп.

Т.Чорновол також розкриває, чому Янукович, Портнов, Бабіков і Венедіктова вважають її своїм персональним ворогом – зокрема, через конфіскацію "активів Януковича". І який привід знайшли для пресування в період реваншу контрреволюції – через загибель охороника офісу ПР В.Захарова, до заподіянню смерті якому Тетяна непричетна.

На генерального прокурора України Ірину Венедіктову є задокументований компромат, пов'язаний з Михайлом Добкіним, стверджує в ефірі "Прямого" в інтерв'ю Даші Счастливій в її програмі "Щасливе інтерв'ю" народний депутат VIII скликання і громадська активістка Тетяна Чорновол. Дивіться в ютубі https://www.youtube.com/watch?v=MXhD0xd2WLk&list=PLuFlabNyN8mPTE66mkKoa8H9vh1fUG5Dk&index=1

Т.Чорновол, зокрема, говорить: «На Венедіктову два розслідування я надрукувала. Треба далі копати. Навколо Бабікова останнім часом ходила. Я всім цим займаюсь. Венедіктова дуже близька до Михайла Добкіна, повязана з ним грошима.

Венедіктова у своїй декларації зазначила, що у неї в володінні перебуває деякий офіс в місті Харкові й названа сума за яку вона придбала цей офіс. Сума настільки мізерна, що в тому будинку по такій ціні можна придбати було хіба що санвузол. Тобто ситуація виглядає таким чином, що Венедіктова купила санвузол, а весь інший офіс на 150 кв.м їй подарували. Тепер починаємо розслідувати, а хто їй міг подарувати цей офіс.

Ми бачимо, що будівля належить певному будівельнику з Харкова, який активний учасник "Партії регіонів", але цікавий він тим, що він в близьких стосунках з шефом Венедіктової з торгово-промислової палати (безпосереднім куратором діючої Генпрокурорші був Михайло Непран – віце-президент Торгово-промислової палати України https://censor.net/b3167669). Саме цікаве у всьому цьому контексті те, що землю під це будівництво цьому будівельнику подарував саме Добкін. Саме подарував. Тобто, будучи на посаді Харківського голови, він своїм рішенням виділив харківську комунальну землю безкоштовно цьому забудовнику. І у цього забудовника знову ж таки безкоштовно офіс отримала Венедіктова.

Це прямий компромат. Якщо розслідувати цю справу, то це явна корупція. Ну не міг цей офіс коштувати такі дрібні кошти, тому на Венедіктову є задокументований компромат. Вона дуже піддається впливу», - резюмувала вона.

Тетяна Чорновол переконана, що колишній президент України Віктор Янукович платить за те, щоб її переслідували; і вважає, що це переслідування ростовський втікач здійснює руками свого колишнього підлеглого А.Портнова та нинішнього фактичного керівника ДБР А.Бабікова.

«Якось я прорвалась на пресконференцію Бабікова. А у мене є особистий ворог – Янукович. Янукович, я впевнена, теж там дзвонить і теж там платить за те, щоб відбувалось моє переслідування. Тому мене з тої пресконференції викинули, зламавши при цьому ногу. А я останній місяць тільки те й робила, що збирала компромат на Венедіктову. І збирала компромат на шефа Портнова – Коломойського. І це постійно дратує Портнова. І тому це все зіграло, що вони "потеряли берега" і почали рухатись проти мене», – розказала Т.Чорновол.

Тетяна Чорновол вважає, що наступними "клієнтами" Державного бюро розслідувань після неї будуть Володимир Парасюк і народний депутат від "Європейської Солідарності", колишній Комендант Майдану Гідності Андрій Парубій.

«Справа Майдану в них стоїть на порядку денному. Там не тільки я, а й Парасюк. Ви самі озвучили, що на мене хочуть покласти все за 18 число (лютого). На нього хочуть покласти все за 21 число. Але його захищає те, що він був в "Укропі". Ну "Укроп" – це ж Коломойського структура. Але тут ще треба розуміти, що вони й своїх здають. Тому, можливо, що Парасюк все ж таки піде. А Парубію багато хто горить бажанням помсти. Зокрема, з санкції самого Зеленського. Хоча Зеленський – це якась амеба, яка наче і не причому», – заявила Чорновол.

Завантаження...