13788 відвідувачів онлайн
902 3
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Стерненко і короткий аналіз ситуації

Автор: 

Стерненко і короткий аналіз ситуації

Зараз згадую як Стерненко закликав ;Хто завгодно- тільки не Порошенко!;.
Шкода, але його посадять. Портнов не відступить. А над Україною працюють кращі психологи Кремля. Два кроки вперед- крок назад. Зараз вирок суду змінять, а через пару тижнів ще раз змінять. Як з розширенням контактної групи- народ був проти, зараз схавав. І одного проросійського в групу вже впхнули, завтра тих двох що наші замінять- і справа в ажурі. У мене навіть була з'явилася підозра що все це сплановане Кремлем- а ми всі розуміємо що кажучи Зеленський маємо на увазі Кремль- щоб під шумок постити воду в Крим...В цій ситуації я підтримую Стерненка.Як бачимо, до протестів не долучився Білєцкій, та й всім відомий Грішин-Семенченко десь засмагає. Всі пам'ятають протести проти відведення ВСУ? Коли до них приєднався Білєцкій я відразу сказав що задача його- очолити протест і злити його в унітаз. Так і вийшло. Позиції втрачені, кількість обстрілів збільшилась, втрати збільшились. Ситуація критична. Пройшов лише рік- а ми вже відкотилися на 6 років назад.Так, я розумію що більшість виборців Зеленського втомилися від цієї війни-хоч і провели вони її на дивані та по заробіткам, розумію що ковбаса по 2-20 так і манить, але... Мимоволі згадується як в 1919 українці раділи що скинули ;буржуїв;- а вже в 1933 був голодомор. Пройшло рівно 100 років- і вже в 2019радіємо що скинули ;бариг; і знову стрімголов летимо в обійми рашки. Що далі?

Завантаження...