14319 відвідувачів онлайн
465 2
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

THE ! Остання милість.

Автор: 

А я хочу підтримати нашого президента. Чудова ідея запровадити повний карантин на Новий Рік, на три тижні. Блискуча! Неперевершена! Тільки чому так мало? Дайошь півроку, рік! Ото відпочинемо, шашликів наїмося, олів'є. Економіка не витримає? Та і хер із нею! Заробітчани привозять 12 мільярдів доларів на рік, нахер та економіка! Країна розпадеться? Я вас благаю! Сомалі офіційно не існує з 1992 року, і що? Не хочеться стати останнім президентом України? Ха три рази! Хтось пам'ятає останнього президента Сомалі? Лише Вікіпедія, я впевнений. Якби Горбачьов був генсеком не Радянського Союзу, на який у нас дрочать навіть ті, хто там не жив, хто б його згадав, Того Лисого? А наш Віктор Андрійович Ющенко? У, тепер далекому, 2004 році він міг розчавити всю цю мерзенну гидоту у вигляді Партії регіонів як тарганів. Але він все просрав. І хто про це пам'ятає? А навіть якщо і згадують, чи заважає це йому добре жити, міцно спати, смачно їсти? Аж ніяк. До чого я веду? Виснажених коней стріляли. Тяжко поранених вояків, яким не можна було відразу допомогти, вбивали їх товариші. Для невиліковно хворих існує евтаназія. Остання милість. Так що пали, Володька! У Пороха не вистачило на це пороху, у тебе вистачить, я вірю! Пали! Вогонь з'їсть усе, тим більше людську пам'ять. А ти і руки погрієшь (ніхто ж не святий, еге ж?), і хтозна, можливо, коли - небудь майбутні історики назвуть твої дії милосердям.

Завантаження...