14393 відвідувача онлайн
1 753 0
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

КАРТИ, ГРОШІ, В ДВА СТВОЛА, КРУК, ГРИЦЬКО І ТРИНЬ-ТРАВА

Автор: 

У кінці 90-х років мені довелось навчатися у Харківському інституті пожежної безпеки МВС України (так він тоді називався). На курсі зі мною також вчилися два хлопці: Серьожа Крук та Макс Грицаєнко. Хлопці стали приятелями, та завжди вдвох й вештались по місту. За це їх так і прозвали - Льолік та Болік, як у відомому мультику.

Так от, була у Серьоги Льоліка слабкість, любив він різні "кайфи" наркотичні, більше за навчання, особливо "колеса" екстазійні. Але Льолік їх не просто любив, він ще цими ж колесами, порошком приторговував. Курити Льолік не любив, що є, то є, казав, що "трава" не чепляє так, як амфетамін.

Одного разу на 3 курсі Льоліка ледь не вигнали з інститута за те, що продав одногрупнику таблетки, а той ледве не помер після їх вживання. Той випадок зам'яли, як завжди в таких випадках, щоб не пускати тінь наркоманії на навчальний заклад. Ви думаєте після цього Льолік покаявся та перестав на колесах сидіти ? Помиляєтесь, ні на хвилину.

Вживання наркотиків не проходить безслідно та безумовно впливає на психіку. Будучи вже начальником у Рівному, за свою дивну, на перший погляд, поведінку Льолік отримав від колег прізвисько "Дьорганий". Попри все, це не завадило "Дьорганому" стати ще у Рівному доларовим мільйонером, володарем численних будинків, квартир, автомобілів, які оформив на тещу Тамару Кицько та інших котів-мурзиків.

Час йшов, Льолік кайфував.

Але навіть у страшному сні я не міг уявити, здригнувся, коли почув, що Сірожа "Льолік" Крук порєшав стати головою ДСНС, а Боліка Грицаєнка домовився призначити до себе першим заступником. Невже ті, хто брав гроші за посаду у Льоліка не знали про його специфічні звички ? Чи гроші не пахнуть ?

Запитайте у інших, хто вчився з Круком про їхнє з Боліком навчання, дізнаєтесь багато цікавого. Ще й розумові здібності у Льоліка, м'яко кажучи, обмежені, він же писав з помилками, замість речення - набір слів, а тепер ГОЛОВА ДСНС, вчений, дохтур, такий точно як Вітя-проффесор. До речі апетити Льоліка та Боліка у Києві виросли, придбані за хабарі пентхауси, які звісно розташовані по сусідству, "розумний" Льолік оформив на доньку, а Болік на сина.

Тримайтеся, ДСНСівці, я вже відслужив, тому можу розповісти правду.

Памятаешь Льолік, скільки разів тебе "дуже втомленого" додому відводили ?

А тепер заноситимуть у власний пентхаус.

Завантаження...