11646 відвідувачів онлайн
141 0
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Відкритий лист Президенту України В. Зеленському

Автор: 

Шановний пане Президенте!

Як громадянка України висловлюю свою всебічну підтримку стосовно стратегічного руху Держави, що має на меті прокладення основ для ствердження демократичного устрою.

З глибокою повагою ставлюсь до зусиль, які докладаються для відновлення справедливості.

Змушена в черговий раз звернутись із відкритим листом для захисту свого права.

В Державній службі геології та надр України 5,5 років поспіль не виконується кадрове рішення суду про моє поновлення на посаді директора Департаменту правового забезпечення.

Моє звільнення відбувалось шляхом службового підроблення за надуманих обставин, спростованих в судовому порядку за часів керівництва службою екс-Головою Олегом Кирилюком.

Реального впливу він не мав, а керівництвом фактично займались його «наглядачі», зокрема, житомирський «діяч» Олег Попов та інші члени попередньої команди.

Моє звільнення та тривале порушення мого права було пов'язане із принциповою державницькою позицією та відстоюванням державних інтересів.

Далі мала місце фальсифікація конкурсного відбору на голову служби, яка була вчинена за наявною інформацією за участю тих самих осіб.

Переможцем конкурсного відбору було призначено Романа Опімаха.

У подальшому зазначені особи вступили з ним в змову щодо невиконання рішення суду про моє поновлення, чиненні мені перешкод у побудові подальшого професійного шляху.

Мав місце очевидний підкуп, перекручення відомостей, надання недостовірної інформації.

Наявні випадки, коли перша інстанція тричі скасовувала рішення Верховного Суду України, чого не передбачає КАС, протиправний кулуарний вплив на роботу чиновницького апарату.

Екс-Головою Держгеонадр Романом Опімахом в змові з командою Олега Кирилюка було порушено принцип верховенства права шляхом невиконання рішення суду про моє поновлення, що відповідно до закону підлягає негайному виконанню.

У подальшому аналогічний вплив було здійснено щодо теперішнього Голови служби Олега Гоцинця.

Саме він не виконує кадрове рішення та без наявності правових підстав утримує на посаді чинного директора Департаменту правового забезпечення Сергія Губу.

Станом на сьогодні вчиняється розтрата бюджетних коштів, оскільки відповідно до норми закону перерахунок та зарахування трудового стажу фактично спрямовуються в бік працівника, який відповідно до закону має бути звільнений.

Протиправний вплив попередньої команди та головного «автора» протиправного флешмобу Олега Попова негативним чином позначається на іміджі державної служби в цілому.

Проте оскільки ці особи є «тіньовими гравцями» вони цим питанням не опікуються.

Для вчинення протиправних дій вони намагаються віднайти підтримку серед чиновницького апарату, для того, щоб реалізовувати свої протиправні дії та утримувати на посаді державної служби нелегального працівника.

Наказом від 17.03.2020 № 86-к екс-Головою Романом Опімахом було вчинено службове підроблення та поновлено мене на неіснуючій посаді начальника Юридичного управління, якої немає в штатному розписі.

Цей наказ 4 рази не визнано виконанням Верховним Судом України.

Також його спростував державний виконавець та Уповноважений Верховної Ради України з прав людини шляхом складення адміністративного протоколу, чинність якого підтверджена в судовому порядку судом першої та апеляційної інстанції.

Рішення підлягає негайному виконанню і посада директора Департаменту правового забезпечення, на якій мене має бути поновлено, в штатному розписі є.

Натомість під виглядом спроб виконання судового припису після 5 років так званих «судів», які судовими провадженнями назвати важко, оскільки, на жаль, мало місце систематичне втручання в систему правосуддя з боку попередньої команди через підконтрольних ним осіб, мають місце систематичні спроби змін структури та штатного розпису для того, щоб утворити видимість процесу поновлення, хоча будь-яка зміна до підписання наказу про моє поновлення на посаді директора Департаменту правового забезпечення є злочинною.

За фактом невиконання судового рішення про поновлення на посаді ДБР та Офісом Генерального прокурора України ведеться кримінальне провадження, а провина екс-Голови Держгеонадр Романа Опімаха є доведеною в судовому порядку.

Проте навіть цей факт з незрозумілих причин не має наслідком адекватної законослухняної поведінки з боку опонентів, які більше опікуються не європейськими прагненнями України та іміджем державної служби в цілому, а своїми власними «шкурними» інтересами.

Для «тіньових діячів» накшталт Олега Попова це вочевидь не має значення, проте зазначені обставини негативно позначаються на загальних засадах функціонування державної служби, тому як громадянка України маю закцентувати на цьому увагу.

Важливим кроком для зміцнення України як правової Держави є розвиток демократичних цінностей, забезпечення верховенства права.

В цьому контексті будь-які спроби нівелювати правову роль 4 рішень Верховного Суду України, вимог Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, доповідь якого в частині мого поновлення на посаді схвалена 284 народними депутатами України, суперечить принципу верховенства права, основним засадам державної служби.

Прошу Вашого втручання з метою відновлення мого права, забезпечення соціальних гарантій та притягнення винних до відповідальності.

З повагою,

Громадянка України К. Браіловська

Завантаження...