1 004 212
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Привет эмигрантская нищая быдлота из Германии!!!

Автор: 

Как поживаете, эмигранты в Германии??? Бесплатную похлёбку вам вовремя дают??? Как ваш Трабант, бегает??? Хорошо хоть не гниёт, он же пластмассовый. Вкусные ли у вас голландские гигантские овощи??? Как вам самая популярная для вас работа: посудомойки, швейцары, оффициантки и таксисты с водопроводчиками??? Вас в Германии считают элитой!!!

Коментувати
Сортувати:
Сторінка 3 з 3
10 000 всього ...русинів..

Та Валєро , кане в лєту ПР і грошики кінчаться ...

Ну мо Моцква найде якусь другу лінію, це мо бути..

але дитя "ваше" мертвороздене...

Дивися , з мад"ярами менш-більш розібралися(звичайно воно ще не раз вилізе), а з вама подалі
показати весь коментар
10.02.2010 12:48 Відповісти
Та добре Валеро... Візьми мене до себе ...буду тлимачити твоі переклади..

Тіпа : Гуцулом я родився , гуцулом я і..."

Прошу суд присяжних прийняти до уваги, що длє мене ГУЦУЛ -це не "оскорбітєльноє" слово , а цілок нормальна назва тієї частини українського народу як проживає в Карпатах і має свої неповторні особливості, традиції та звичаї, що робить українську нац. культуру ще більш яскравішою, насиченою і самобутньо-неповторною.

П.С. і не тільки тому що мій тесть гуцул ))))
показати весь коментар
10.02.2010 12:07 Відповісти
P.S:займаюсь ,з того і живу.
показати весь коментар
10.02.2010 10:43 Відповісти
Без Имени
Привет эмигрантская нищая быдлота из Германии!!! - Цензор.НЕТ 7063
Привет эмигрантская нищая быдлота из Германии!!! - Цензор.НЕТ 2525
показати весь коментар
10.02.2010 09:18 Відповісти
Без Имени
А чё они не снимая штаны.., прямо что ли?
показати весь коментар
10.02.2010 11:07 Відповісти
Бандыт Комментировать
КАМ, так их же ипут! Хочешь чтобы и тебя тоже.. таво?.. Не, я лучше тута)) Ну и сравнил, похоже с формальной логикой куево совсем у тебе.
Вопчем, пластика-замужество-иммиграция-раздолбанное очко-тихая спокойная старость в хосписе
10-02-10 09:13

Шота я не пойму. Женщины для того и женщины шоб их того.... Или ты предпочитаеш шобы они мужиков того...
Ну тода они уже женщинами не будут.
Короче не забивай дурным голову.
показати весь коментар
10.02.2010 10:36 Відповісти
показати весь коментар
10.02.2010 13:00 Відповісти
..!.
Придурок ты vlasик.Лучше быть нищим в Германии и оЧЧ социально защищенным,чем таким богото-убогим как ты,вечно торчащим на форуме и мелко гадющем.
показати весь коментар
10.02.2010 13:11 Відповісти
Нє трожь ВЛАСовца... он продайот такоє , что нікто нє знаєт... і живе краще (читай його коменти)...

а по суті ти прав, на танкштелях зараз наші люди і без з/пл готові в туалетах працювати...
показати весь коментар
10.02.2010 13:15 Відповісти
Без Имени
Это кто придурок Влас?Иди,убогий ,мимо...это ж надо такое хворое забрело к Власу...http://censor.net.ua/go/viewTopic--id--378143--reads--no--rowstart--0 сходи и к Ниязу,он тоже такой...Ребята,Влас,Нияз и им подобные!!!ВЫ МОЛОДЦЫ,а этих,транзитчиков жизни,гнать нехорошей метлой надо навсегда
показати весь коментар
10.02.2010 13:31 Відповісти
А де цей наш ВЛАСовець дєлся ?

Прикрили ?

чи мо ПАР весь вийшов, как говорят ТЯЖЬОЛОЄ пробуждєнія наступило ?
показати весь коментар
10.02.2010 13:14 Відповісти
Блін... підняли кацапи гєлку... Потім скаже ,, що тіпа його...
і ще буде зставляти благодаріть
показати весь коментар
10.02.2010 13:16 Відповісти
Сторінка 3 з 3