9926 відвідувачів онлайн
34 281 5 476
Інформація опублікована учасником форуму та не є редакційним матеріалом

Зробімо наш форум файним !

Автор: 

Добрий вечір, шановний читач, форумчанин, друг, а можливо і недруг, просто порядна людина.
Заздалегідь попереджую, це не тема, а звернення. Я вирішила таким чином донести певну думку якомога більшій кількості аудиторії стосовно розвитку форуму.
Почути ваші пропозиції та роздуми.
Колись кожен з нас вперше написав свій коментар, вступив в дискусію, знайшов друзів та опонентів. І ми тут лишились, бо нас привабила атмосфера Цензору. Ми, українці, були об'єднані однією метою, повагою одне до одного, шанобливим ставленням. Нехай кожний зупиниться і пригадає теплі привітання з добрим ранком, святкування визначних дат, розмови про наболіле, жарти, подекуди, на жаль, і сльози та спічуття у зв'язку з втратами на фронті визвольної війни.
Ми пишались собою, Україною, нашими військовими, добровольцями, волонтерами та активістами.
Давайте згадаємо себе раніше і порявняємо з тим, що є зараз. Адже нас читають тисячі людей. Що вони бачать ? Подобу скандального Дому 2 ? Суцільну гризню ? Плітки ? Інтриги ?
Хто роздмухав конфлікт між українцями, що вони вдались до взаємного приниження та розбрату ? Втратили самоповагу, мораль, культуру поведінки, перетворились на дрібних тролів та їхніх посіпак ? Хто спекулює нами, немов маріонетками ?
Я звертаюсь до найбільш притомних людей - на форумі є такі, ніки не вказуватиму.
Схаменіться. Подивіться на себе зі сторони. Не обвинувачуйте нікого, відповідайте лише за себе.
Маю пропозицію - менше взаємних образ та бруду. Посуговуйтесь в розмовах ввічливими конструкціями та звертаннями, адже всі ми знаходимось тут для приємного спілкування та цікавих дискусій.
Сподіваюсь, що писала недаремно.

Топ коментарі
+8
Всех девушек патриоток форрумчанок поздравляю с праздником - пусть счастье всегда будет рядом с вами и улыбка никогда не сходит с ваших, таких прекрасных лиц....
без вас всё не имеет смысла - вы вдохновляете!
с праздником, дорогие!

Зробімо наш форум файним ! - Цензор.НЕТ 6498
показати весь коментар
14.02.2020 16:06 Відповісти
+8
А я ещё новенькой внучкой не хвасталась.
Нам уже 2,5 месяца. Единственное, что не так: как я не просила сына дать девочке родовое имя Стефания - упёрся, как баран. Сказал, что в сочетании с моей фамилией будет уж слишком официозно. Но фамилию поменять наконец согласился. Дело в том, что я последний носитель одной "барзо паньской" фамилии. И выходя замуж я её не меняла, взяв с мужа слово, что если когда-нибудь родится сын, он должен не дать умереть моей фамилии. Правда после рождения сына мы решили, что он вырастит и сам решит как поступить. Я очень надеялась, что при получении паспорта он возьмёт мою фамилию, но тогда он отказался. И только уже ближе к тридцатнику, узнав, что станет отцом, всё же согласился.
Так что, имеем не Стефанию, а Еву, но с почти "царской" фамилией.
показати весь коментар
18.04.2020 20:13 Відповісти
+8
Паважанае паньства, Вялiкдзень!
Христос воскрес!
Зробімо наш форум файним ! - Цензор.НЕТ 266
показати весь коментар
19.04.2020 01:09 Відповісти
Коментувати
Сортувати:
Сторінка 55 з 55
Що сталось, Лариса?
показати весь коментар
23.01.2022 12:56 Відповісти
Никогда не разговаривай с ослами - притча про осла и тигра.

Осел сказал тигру:
-Трава голубая.
Тигр ответил:
- Нет, трава зеленая.
Разгорелся спор. Они отправились ко льву, царю зверей, чтобы он помог им разобраться с этим.

Еще до того, как они дошли до поляны в лесу, где лев сидел на своем троне, осел начал кричать:
-Ваша величество, правда, что трава синяя?
Лев ответил:
- Да, правда, трава синяя.
Осел обрадовался и продолжил:
-Тигр НЕ согласен со мной, спорит и раздражает меня! Пожалуйста, накажите его!

Царь зверей объявил:
- Тигр будет наказан пятью годами молчания.
Осел радостно подскочил и ушел, довольно повторяя: "Трава синяя!" ....

Тигр, принятий свое наказание, питать льва:
-Ваша величество, за что вы меня наказали, ведь трава зеленая?
Лев ответил:
- Твоя правда, трава зеленая.
Удивленный тигр спросил:
-Тогда почему же вы наказываете меня?

Лев ответил:
-Это не имеет никакого отношения к тому, какая трава - синяя или зеленая. Наказание ты получил из-за того, что такое храброе и умное животное как Тигр не может тратить свое время на спор с ослом. А потом еще и приходить ко мне с этим вопросом.

Худшая трата времени - спорить с дураком и фанатиком, которого не волнует ни истина, ни реальность, а только победа его убеждений и иллюзий.

Никогда не расходуй время на бессмысленные споры. Есть такие люди, которым сколько бы доказательств и фактов не предоставлять, они все равно не способны понять. Единственное, чего они хотят, - это быть правыми, хотя это далеко не так.

Когда невежество кричит, интеллект молчит.
показати весь коментар
02.02.2022 22:38 Відповісти
Колись згадував цю мелодію з відомого французського мюзиклу - Les Parapluies de Cherbourg.
І от знову трапилась на вухо. Різні інструменти, різні виконавці - різні варіації.

https://www.youtube.com/watch?v=1wsajZWeeQ0 Barney Kessel - акустична гітара

https://www.youtube.com/watch?v=FRwMYaS5-C0 Massimo Farao - фортепіано

https://www.youtube.com/watch?v=akIWejT0l9Y Stéphane Grappelli (скрипка) з оркестром автора цієї теми Michel Legrand
показати весь коментар
04.02.2022 21:09 Відповісти
Дякую. Файно
показати весь коментар
05.02.2022 16:05 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=FrUgyVVgSB0 Мишель Легран (Саксофон)

показати весь коментар
06.02.2022 09:40 Відповісти
Легран написав "Autumn Sadness" і був піаністом та дирижером. На саксофофоні точно не грав.)
Я припустив, що це, може, Філ Вудс - він багато грав з Леграном ще в 00х. Але ні. Саме цього твору в їх спільному доробку нема. Зокрема, в 2001 в Монреалі вони виступали разом. І Легран його грав, а Вудс сидів поряд.

Можливо, на саксофоні грає хтось з москалів,- в них специфічний стиль.
Але я не знаю хто. Гадаю, це нещодавній запис.
показати весь коментар
06.02.2022 19:16 Відповісти
Я так поняла, что Легран указан, как автор музыки. Обычно, когда неполная информация открываю "ЕЩЁ". Но там ничего не оказалось. Так что, да, исполнитель не известен в данном случае.
показати весь коментар
06.02.2022 20:57 Відповісти
показати весь коментар
06.02.2022 09:08 Відповісти
показати весь коментар
06.02.2022 19:03 Відповісти
З днем ангела, Ксеню. Аби були щасливі.)
показати весь коментар
06.02.2022 19:05 Відповісти
Дякую
показати весь коментар
06.02.2022 19:12 Відповісти
А от інший відомий твір Мішеля Леграна у власному виконанні за роялем, і в супроводі власного оркестру.
https://www.youtube.com/watch?v=t2vwrjhQJ6c Les Moulins de mon coeur

А любителям саксофону - від одного з найпопулярніших саксофоністів - Fausto Papetti.
https://www.youtube.com/watch?v=HrkJrTS_bz0 Windmills of your mind
показати весь коментар
06.02.2022 21:13 Відповісти
Люблю слушать эту композицию. А саксофон здесь - музыка души, если можно так сказать...Наверное, можно, раз подумалось так.
показати весь коментар
06.02.2022 21:54 Відповісти
Ця вельми відома музика була написана Леграном до кримінального трилеру, що вийшов в 68. Який нещодавно отримав вже https://www.youtube.com/watch?v=OohatUzO-gQ друге перевидання .
показати весь коментар
06.02.2022 22:34 Відповісти
Видео недоступно. Barbra Streisand?
показати весь коментар
06.02.2022 22:42 Відповісти
Там, мабуть, є вікові обмеження.) Не у всіх має відкриватися.

https://www.youtube.com/watch?v=GR7QUH8-9ME Тут інший кліп до нового фільму.
показати весь коментар
06.02.2022 22:51 Відповісти
А, ясно. А я уже Стинга успела послушать. Только другой ролик)
показати весь коментар
06.02.2022 23:02 Відповісти
Власне, і оригінальний фільм і рімейк 99го (де Стінг) - захоплюючі і варті уваги, якщо не бачили.
Не знаю, як із новим. Але, навряд чи, взяися за складну, з огялду на успіх попередніх версій, роботу без належної підготовки.
показати весь коментар
06.02.2022 23:07 Відповісти
Гадаю, дається взнаки який шлюз був використаний при реєстрації ніку, чи шлюз, під яким особа в останній раз заходила на форум. Це вже треба розбирати рушій, щоби казати напевно.
показати весь коментар
13.02.2022 21:42 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=FPXaUlvoyLs Funny Valentine
показати весь коментар
14.02.2022 21:21 Відповісти
показати весь коментар
15.02.2022 11:43 Відповісти
а за вікном майже весна(с)
показати весь коментар
21.02.2022 11:29 Відповісти
Привіт! Добрався до свого компа! Аж на три години!
показати весь коментар
26.03.2022 14:43 Відповісти
Привіт.
Ти вдома?
показати весь коментар
26.03.2022 14:58 Відповісти
В своєму будинку?
показати весь коментар
26.03.2022 14:58 Відповісти
так, побував!
показати весь коментар
28.03.2022 11:49 Відповісти
показати весь коментар
17.04.2022 20:29 Відповісти
показати весь коментар
24.04.2022 01:18 Відповісти
показати весь коментар
24.04.2022 15:55 Відповісти
Воістину воскрес.
показати весь коментар
24.04.2022 19:41 Відповісти
показати весь коментар
25.04.2022 09:08 Відповісти
Тоді буду тут залишашати.
показати весь коментар
12.05.2022 21:50 Відповісти

Моє побажання, щоби їх залишилось менше, не містить покладання відповідальності на усіх. На мій подив, у Нижньому, де живуть родичі, на диво багато людей, хто бажає поразки своїй країні. Не 50%, і навіть не 25%. Але є. Що ж стосується озброєних чоловіків як законної цілі, це загальнофілософське розуміння поза конкретним протистоянням. Яке стосується не цивільного права, а звичаїв війни. Воно дозволяє відділити цивільних і полонених, які на противагу такою ціллю бути не можуть.
показати весь коментар
14.05.2022 23:14 Відповісти
Мова йде не про цивільних РФ, а про військових.
Вони злочинці, вбивці, грабіжники, які заслуговують на найвищу міру покарання. За вторгнення і вбивства українців, байдуже цивільних чи військових.
В нас на районі в одній родині на війні вбили двох синів. Поясніть матері, чому вбивць мають шкодувати.
показати весь коментар
15.05.2022 15:33 Відповісти
Мова йшла про полонених, а не про тих, хто тримає зброю. Я наголосив на тому, що військові є законною здобиччю, а ви виступили проти. А от полонених доводиться жаліти кожного, попри наші втрати, - заради інших українських захисників, кого ще можна звільнити з орди. Але є ще моральний фактор, щоч він мало кому до вподоби.
показати весь коментар
15.05.2022 15:49 Відповісти
А чого їх жаліти, якщо вони наших не жаліють ?
показати весь коментар
15.05.2022 16:53 Відповісти
Жаліти = зберігати життя, для обміну. Поводитись відповідно їх статусу. З тими хто здався добровільно (такі є) - відповідно. З тими, хто був поранений - надавати допомогу. З тими, хто скоїв злочин, що можна довести - відповідно. З рештою - не принижуючи гідність і не завдаючи страждань. Якщо так не робити, то всі наші зусилля змінити власне суспільство зсередини до більш європейського рівня, - беззмістовні. І це - попри те, що орки вбивають наших полонених, принижують, катують і знущаються з них.
показати весь коментар
15.05.2022 17:18 Відповісти
Євреї дуже жаліють ворогів ?
показати весь коментар
15.05.2022 21:15 Відповісти
От вже...
показати весь коментар
15.05.2022 21:39 Відповісти
Євреї не розділяють християнські цінності і не мають наміру приєднуватись до європейської спільноти. Взагалі, семіти - не європейці, хоча не усі євреї - семіти.
показати весь коментар
15.05.2022 21:49 Відповісти
То їм можна, а нам ні? Просто по людськи.
Заборона антисемітизму не належить до західних цінностей ?
показати весь коментар
15.05.2022 21:58 Відповісти
А бити жінок каменюками у фундаментальному ісламі можна? А в нас - ні.
В різних культурах визрівають свої правила. Ви вважаєте, що християнські надто стримують українців?
показати весь коментар
15.05.2022 22:08 Відповісти
Вважаю, що кацапам людське ставлення лише шкодить.
Бачили мітинг трусні у Німеччині ?
Таких не перевиховати.
https://twitter.com/natohawks/status/1525574574372438017
показати весь коментар
16.05.2022 10:04 Відповісти
Там і німці - на чверть нащадки совків. Буквально генетично, і частково - морально.
Ніхто не ідеальний.
показати весь коментар
16.05.2022 12:43 Відповісти
"Ніхто не ідеальний. "
Саме так.

Ваші міркування завжди знаходять відгук у моєму серці. Вам треба виховувати дітей, молодь, бо відчуваю в Вас багато важливих якостей (включаючи файну освіту) та велику людську гідність.
показати весь коментар
16.05.2022 13:29 Відповісти
... То їм можна, а нам ні? Просто по людськи...
------------------------
Ну, если хотите людьми зваться, то как раз именно по людськи и неможна. А иначе чем вы будете от них отличаться? Собирательный Запад, перестав различать двух людоедов, может и отстранится от их драки...
А вообще "То їм можна, а нам ні?" - чисто кацапская психология. Все воруют - и я ворую; все убивают - и я убиваю; все врут - и я вру...
показати весь коментар
16.05.2022 10:08 Відповісти
Від євреїв не відсторонились.
Я би не ідеалізувала захід.
Вони спокійно споглядали, як хайло вбиває людей і захоплює території.
Власне з їхнього дозволу відбулось все що відбулось.
показати весь коментар
16.05.2022 13:46 Відповісти
... Від євреїв не відсторонились.
Я би не ідеалізувала захід.
...
--------------------
В том-то и дело, что я его совершенно не идеализирую. Евреи, пани Ксения, гуляют на свои.... А Украина пока вынуждена просить. И одно дело, разводить руками и закрывать глаза, когда евреи уже всё порешали сами и за свои, и совсем другое давать деньги на зверства, не уступающие русским, когда "то їм можна, а нам ні?"
Таки могут и відсторонитісь. И на чьи тогда будет продолжен банкет? Война - это не только мужество, самопожертвование и личное геройство. Это ещё и деньги, оружие, боеприпасы, еда, одежда, медикаменты и многое-многое другое...
показати весь коментар
17.05.2022 01:27 Відповісти
Європа легко "розуміла Путіна". Так само легко зрозуміє переможця у війні.
Ми самі для себе, а не для Заходу потребуємо людського відношення до оточуючих, попри необхідність збереження ненависті до ворога, аж допоки в москві існує кремль. Тут пролягає одразу кілька тонких граней - між людяністю і ненавистю, і між людяністю і конформізмом водночас. Але не сваріть мені Ксеню! Вона вона не краде і бреше. Вона хороша.)
показати весь коментар
16.05.2022 13:53 Відповісти
... Вона вона не краде і бреше. Вона хороша.)...
--------------------------
Я знаю. И Ксения, надеюсь, тоже знает, что я это знаю.
показати весь коментар
16.05.2022 23:58 Відповісти
... Так само легко зрозуміє переможця у війні.
Ми самі для себе, а не для Заходу потребуємо людського відношення до оточуючих
...
-----------------
Само собой. Ну кто же с этим спорит?
Но вначале надо стать этим переможцям (или -цем), чтобы там "победителей не судят" и все дела...
И как Вы себе это представляете без помощи того же самого Запада? А захочет ли Запад оплачивать процесс ответных зверств, когда то їм можна, а нам ні?
И то, что для себе, а не для Заходу - это понятно. Эта война идёт не за территории. Это водораздел двух цивилизаций. Я просто пытаюсь объяснить, что помимо высоких моральных целей и ценностей существует и более приземлённый интерес, почему так делать не стОит.
(Я не коверкую умышленно украинские слова. Я просто совершенно не знаю правил, по которым они изменяются по падежам, родам, числам, спряжениям и т.д. Так что звиняйте за окончания)
показати весь коментар
17.05.2022 01:50 Відповісти
Зараз з боку Заходу, принаймні, скарг нема. За останні 50 років там дуже суттєво "просунулися" в бік застосування real politic. Як гадаєте, чи надвав би Захід, наприклад, допомогу москві, яка б, попри звірства свїх вояків, захищала б Європу від умовних східних орд?
Важливо, що це ми самі, попри війну, піднімаємо питання внутрішньої моральності і гідності. Здебільного, ми ведемо війну не за приєднання до заходу, а за збереження власної гідності. І нам усім жити разом. А Захід опікується власними інтересами. Зокрема вартістю енергоносіїв, за гроші від яких москва отримує можливість вбивати і далі. За дужками залишаємо той факт, що далеко не усі кацапи з тих, що могли б, потрапляють у полон. Мова йшла за те, що ми, принаймні, не катуємо полонених. І то на добре.
Щодо мови, то й не усі українці вже остаточно розібралися у правилах відмінювання. Тож не переймайтеся.
показати весь коментар
17.05.2022 13:46 Відповісти
... Мова йшла за те, що ми, принаймні, не катуємо полонених. І то на добре....
--------------------------
Я именно так и поняла. Как и то, что "То їм можна, а нам ні?" - не самая умная мысль. И то, что Важливо, що це ми самі, попри війну, піднімаємо питання внутрішньої моральності і гідності. Здебільного, ми ведемо війну не за приєднання до заходу, а за збереження власної гідності, я тоже понимаю. Я просто пыталась донести до пани Ксении мысль, что, если кого-то будут посещать мысли про "То їм можна, а нам ні?", то может так оказаться, что вести войну за збереження власної гідності станет нечем и не за что.

... Як гадаєте, чи надвав би Захід, наприклад, допомогу москві, яка б, попри звірства свїх вояків, захищала б Європу від умовних східних орд?...
----------------------
То есть, если бы на месте Украины была бы расея, хотите Вы сказать?
Не очень корректная замена или сравнение. Слишком упрощённая, прямолинейная и топорная. Не всегда враг моего врага - мой друг. Крокодил, съевший моего врага, не становится автоматически желанным гостем в моём доме.

Ключевым моментом, как мне кажется, тут было бы, на сколько Запад считал бы серьёзной для себя угрозу від умовних східних орд, чтобы идти на такие компромисы. Мне кажется, что условный Запад пока недооценивает угрозу расеи лично для себя, чтобы брать на содержание Украину в том случае, если она начнёт соревноваться с расеей именно в зверствах и пытках.
Как пример. Перед началом Второй мировой Запад очень помогал Германии, закрывая глаза на уже начинающиеся немецкие зверства и аншлюзы, считая совок бОльшей для себя опасностью. Но, как только Германия стала представлять для Европы реально бОльшую личную опасность, чем красная расея, помощь пошла СССР, несмотря на все зверства, творимые союзом по отношению к собственным гражданам, к гражданам захваченных территорий и к солдатам Рейха...
Как бы ничего личного, но своя шкура личная безопасность на Западе всё же на первом месте. И, честно говоря, их сложно в этом винить. А пока нет очень явной угрозы войны на их территории, они всё же умеют отказываться от потенциальной прибыли, если партнёр становится уж слишком токсичным. Слишком долго им пришлось отмываться от помощи Германии. И этого они не забыли.
Как-то так я думаю.
показати весь коментар
17.05.2022 20:24 Відповісти
Так, вона спрощена, щоби нагадати, що в основі піраміди Маслоу після фізіологічних потреб знаходиться потреба в безпеці. І лише над ними - самоповага, гідність і моралдьність. Суспільств і країн це теж стосується. Через це європейські суспільства готові співпрацювати з негуманними і несправедливими суспільствами заради забезпечення власної безпеки. Тож, якби на місці України виявилась москва, яка б без дотримання правил у військовий спосіб захищала Європу від нашестя зі східу, остання б активно допомагала, бо "він наш сукін син".
показати весь коментар
18.05.2022 14:39 Відповісти
Пані Марися, якби ми постійно озирались, дотримуючись обмежень, правил, тощо, то були би зараз Білоруссю.
Згадайте, як на Майдані засуджували активні дії, відмежовувались від Грушевського, називали провокаторами, мовляв вони зіпсують наш мирний протест і Європа відвернеться.
А насправді Європа підтримала переможця.
Так завжди було і буде.
З ворогами треба боротись. І це не гуманні методи.
А інших і бути не може. Або вони, або ми. Я обираю нас.
показати весь коментар
18.05.2022 22:58 Відповісти
... Боротись з ворогами, пани Ксения, и соревноваться в зверствах с расеянами - это "две большие разницы". Вы же не ратуете за право ВСУ насиловать мирных, запытывать пленных до смерти и мародёрить, раз "То їм можна, а нам ні?"

Я не думаю, что приличные люди захотят открыто помогать Чикатиле, даже если он и уничтожает их потенциальных врагов. И всё бы ничего, если бы тот Чикатило смог справиться со своими зверствами САМОСТОЯТЕЛЬНО, без посторонней помощи. Тогда можно и підтримаць переможця, закрыв глаза на его методы. Мол, ну шо уж теперь.... А вот участвовать в этом напрямую приличные люди могут и не захотеть. Мне так кажется.
Ещё раз: речь идёт о зверствах, а не о боротись з ворогами пусть и не всегда гуманными методами.

Да и как написал пан Влад: "Важливо, що це ми самі, попри війну, піднімаємо питання внутрішньої моральності і гідності."
То есть, установка "То їм можна, а нам ні?" и тут, как мне кажется, слегка не налазит на глобус.

Установка "То їм можна, а нам ні?" опасна сама по себе, по своей сути. Это всё, на что я хотела обратить внимание.
показати весь коментар
20.05.2022 13:43 Відповісти
Звірства Ви самі собі вигадуєте.
Я писала про інше. Шкода, що Ви не зрозуміли.
Тому вважаю дану дискусію висмоктаною з пальця.
показати весь коментар
22.05.2022 06:49 Відповісти
Хіба що Ви боїтесь за власне життя. Адже, чесно кажучи, по всіх правилах і без чикатил, ми маємо право повертати ракети на території , з яких обстрілювали нас.
показати весь коментар
22.05.2022 06:52 Відповісти
показати весь коментар
24.08.2023 21:22 Відповісти
На продовження маленький екскурс.

Власне, перший большевицький https://desa.art.pl/foto/aukcje/129/img_medium/129_388.jpg орден Червоного прапора містить саме перевернуту зірку. Це вже пізніше большевики перевернули так зване "копито цапа". Але сатанинський сенс , зокрема з молотом і серпом, в сенсі "влади" через "насильство" залишився в совітській традиції.

Я не знавець символіки, та гадаю, що пентакль може мати антропоморфне походження, позаяк, сáме тіло людини з витягнутими руками і розставленими ногами нагадує п'ятикутну зірку. П'яти і шостикутні символи зустрічаються ще у трипільській символіці. Та зірки у тому сенсі, як ми їх знаємо, мабуть, виникли пізніше. Можливо у шумерів, чи єгиптян. У древніх євреїв вже існували сформовані зірка Давида, і зірка Соломона. І перші зображення різдв'яної зірки мали п'ять променів. Тобто, пошодження дуже давнє. А совіти, напевно, узяли масонські символи.
показати весь коментар
18.05.2022 22:13 Відповісти
показати весь коментар
12.06.2022 13:30 Відповісти
. Попри те, що я припускаю, що ви пародуєте ускомовну говірку.

А ще виклав думку щодо вживання кацапського новоязу.
показати весь коментар
14.06.2022 15:00 Відповісти
🔨
показати весь коментар
15.09.2022 16:48 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=mzvOn3bMXV0&ab_channel=TrapCity Linkin Park - In The End (Mellen Gi & Tommee Profitt Remix)
показати весь коментар
15.08.2022 17:39 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=tzTjmZE1ijA&ab_channel=YuriySidUA Sabaton - March to War
показати весь коментар
15.08.2022 17:41 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=nCkpzqqog4k&ab_channel=SamSmithVEVO Sam Smith - I'm Not The Only One
показати весь коментар
15.08.2022 17:42 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=hMINpBkW3ZA&ab_channel=GEMINNA Delerium ft. Rani " Fallen "
показати весь коментар
15.08.2022 17:44 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=IwScvRBQssE&ab_channel=Loku Sia - Bird Set Free
показати весь коментар
15.08.2022 17:45 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=fhtxNALdynY&ab_channel=kams. MADONNA - Frozen [Sickick Remix Extended]
показати весь коментар
15.08.2022 17:47 Відповісти
https://www.youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk&ab_channel=RagnBoneManVEVO Rag'n'Bone Man - Human
показати весь коментар
15.08.2022 17:49 Відповісти
Сторінка 55 з 55